top of page

LOUISELYST GÅRD

By mojo_hvit.png

Louiselyst Gård har plass til 70 gjester i første etasje og 130 i andre etasje. I tillegg til uteområder foran inngangspartiet samt en fantastisk hage med gressplen innrammet med trær og busker rundt, med alle skjenkerettigheter som innbyr til en flott hagefest. På Louiselyst Gård har man muligheten til å ha den tradisjonelle, vakre opplevelsen til en historisk herregård. 


Gården ligger rett ved Sirkus Shopping på Strindheim, hvor det er gode bussforbindelser og vi har 40 egne gratis parkeringsplasser.

Hva tilbyr vi?

Minnesamvær Mojo Louiselyst

Vi har lang erfaring med minnesamvær. Vi hjelper deg med alt du trenger for en verdig samling. Vår tradisjonelle gård har stor kapasitet uten at man mister intimiteten. Beliggenheten på Lade rett ved Sirkus Shopping gjør oss til et naturlig valg for mange.

MINNESAMVÆR
Bryllup Louiselyst Gård

Har noen sagt ja?

Ha bryllupsfesten hos oss.

Ta middagen i hagen eller i våre tradisjonelle stuer.

Med over 20 års erfaring med bryllupsplanlegging og flere partnere, står vi klare til å lage en uforglemmelig fest.

Vi tilbyr skreddesydde pakker fra A til Å. 

BRYLLUP
Barnedåp Loiselyst gård

Barnedåp eller navnefest?Uansett hva dere velger er vi klare til å hjelpe til med å arrangere ditt barns første selskap. Skap en flott opplevelse for familie og venner i vårt vakre og sentrale lokale med flere velegnede rom. Vi har mange aktiviteter og utstyr tilpasset barn til både ute og inne- aktiviteter.

DÅP
Konfirmasjon Louiselyst Gård

Hvor er bunadsøylen jeg fikk til jul? Hva skal jeg si i talen? Det er mye som må tenkes på. Vi stiller med et lokale med flere velegnede rom og hjelper deg med vår lange erfaring gjennom prosessen for å arrangere en flott konfirmasjon til din ungdom. 

KONFIRMASJON
Arrangement Trondheim

Vi dekker ikke bare bordene, vi dekker alle dine behov for å arrangere en flott event/fest. Vi tilbyr alt innen underholdning med nasjonale og internasjonale artister/band. Vi har utstyr for uteaktiviteter i hagen (med full bevilling). Med over 20 års erfaring gir vi tryggheten du trenger i planleggingen av et ultimate event. 

BEDRIFTSEVENT
Julebord Trondheim

Arranger et stemningsfylt julebord her på gården vårt lille «winter wondeland». Vårt tradisjonelle lokale er perfekte for å skape den riktige julestemningen. Vi pynter alltid til jul og tilpasser oss dine ønsker.

JULEBORD
bottom of page