LOUISELYST GÅRD

By mojo_hvit.png

Hvem er vi?

Louiselyst Gård har plass til 70 gjester i første etasje og 130 i andre etasje i tillegg til uteområder foran inngangspartiet samt en fantastisk hage med gressplen innrammet med trær og busker rundt, med alle skjenkerettigheter som innbyr til en flott hagefest. Som en landlig oase i den mest sentrale delen av Lade rett ved Sirkus Shopping tilbyr vi en reise vekk fra byen uten å forlate den. Dette gir deg mulighet til å ha den tradisjonelle, vakre opplevelsen til en historisk herregård! Det er gode bussforbindelser og vi har 40 egne gratis parkeringsplasser

Hva tilbyr vi?

Vi har lang erfaring med minnesamvær. Vi hjelper deg med alt du trenger for en verdig samling. Vår tradisjonelle gård har stor kapasitet uten at man mister intimiteten. Beliggenheten på Lade rett ved Sirkus Shopping gjør oss til et naturlig valg for mange.

MINNESAMVÆR

Har noen sagt ja?

Ha bryllupsfesten hos oss.

Ta middagen i hagen eller i våre tradisjonelle stuer.

Med over 20 års erfaring med bryllupsplanlegging og flere partnere, står vi klare til å lage en uforglemmelig fest.

Vi tilbyr skreddesydde pakker fra A til Å. 

BRYLLUP

Barnedåp eller navnefest?Uansett hva dere velger er vi klare til å hjelpe til med å arrangere ditt barns første selskap. Skap en flott opplevelse for familie og venner i vårt vakre og sentrale lokale med flere velegnede rom. Vi har mange aktiviteter og utstyr tilpasset barn til både ute og inne- aktiviteter.

DÅP

Hvor er bunadsøylen jeg fikk til jul? Hva skal jeg si i talen? Det er mye som må tenkes på. Vi stiller med et lokale med flere velegnede rom og hjelper deg med vår lange erfaring gjennom prosessen for å arrangere en flott konfirmasjon til din ungdom. 

KONFIRMASJON

Vi dekker ikke bare bordene, vi dekker alle dine behov for å arrangere en flott event/fest. Vi tilbyr alt innen underholdning med nasjonale og internasjonale artister/band. Vi har utstyr for uteaktiviteter i hagen (med full bevilling). Med over 20 års erfaring gir vi tryggheten du trenger i planleggingen av et ultimate event. 

BEDRIFTSEVENT

Arranger et stemningsfylt julebord her på gården vårt lille «winter wondeland». Vårt tradisjonelle lokale er perfekte for å skape den riktige julestemningen. Vi pynter alltid til jul og tilpasser oss dine ønsker.

JULEBORD

Historie

Louiselyst Gård har historiske røtter som strekker seg langt tilbake i tid. Louiselyst er utskilt fra Devle Gård. I årene 1808 – 1812 bodde  kjøpmann Otto Fredrik Owesen her, og oppførte uthusene på gården. Owesen  kalte stedet Ballyshannon, etter sin hustru Jane Allinghams fødested i  Irland. Han døde i 1812 før han hadde fått bygd hovedbygningen.

 

På folkemunne levde det gamle navnet. Ved Owesens død gikk eiendommen tilbake til Devle som bygselbruk, og var det fram til 1840. Devles  eier, grosserer Just Meincke, overdro stedet til sin svigersønn Johan  Wingaard Finne, gift med Louise Meincke. Han oppkalte stedet etter sin  hustru, og bygde hovedbygningen. Gården gikk deretter i arv til Hilmar  Finne og hans søster.

 

I 1950 ble eiendommen solgt til Emmy og Arthur Tveitan. De beholdt  det fram til 1985 da den ble solgt til Alf Andersen. Han benyttet  hovedhuset til møbelutsalg til 1990.

 

I 1991 ble eiendommen kjøpt av  Anne Kathrine og Jahn Robert Micaelsen. De foretok full innvending og  utvending restaurering av hovdhuset frem til 1996.

 

1. Mars 1996 ble  hovedhuset åpnet under navnet Louiselyst Gård, Selskapshus og  Restaurant.

 

Louiselyst Gård ble drevet av restauratørparet Gunda  Sømliøy og Helge Værnes fram til 2018.

Arrangementstjenester

mojo.catering.tapas.trondheim (1 of 1)-4

All mat lages med de beste og ferskeste råvarer på vårt eget kjøkken for deg og dine gjesters nytelse. Se meny for mer informasjon over våre delikate retter. Vi tilfredstiller alle ønsker.

CATERING
Provincialen (1 of 9).jpg

Blomster? Ballonger som matcher duken? Vi hjelper deg med profesjonell borddekking og pynting. Vi stiller også med profesjonelle servitører under arrangementet til å ta hånd om gjestene og behovene til deg som arrangør.

SERVERING

Er denne på? Kan dere høre meg? Skal det spilles musikk eller tales kan det være greit å gå for en pakke med AV-utstyr tilpasset dine behov. Fortell oss om dine lyd-ønsker og vi inkluderer rimelige AV-løsninger tilpasset ditt selskap.

AV-UTSTYR

Våre selskapslokaler

Et enormt eventhus midt i byen. 

Kapasitet inne : 1000 personer

Arkitektur :  Nyrenessanse

Beliggenhet : Sentrum

Omgivelser : By

Parkering : Begrenset

FRIMURERLOGEN
Skjermbilde 2020-06-25 kl. 01.13.50.png

Historisk festning med utsikt over byen. 

Kapasitet inne : 200 personer

Kapasitet ute : 1000+ personer 

Arkitektur : Festning

Beliggenhet: ovenfor Bakklandet                        og Møllenberg

Omgivelser : Utsiktspunkt

Parkering : Mulig

FESTNINGEN